KapoenenDeugeniet

Deugeniet mei

 

Heyhoi! Hier zijn we weer met warmer weer! Deze maand gaan we ons weer amuseren met de gekste en leukste activiteiten! Zijn jullie er klaar voor?? We vragen om zeker voor deze maand een gevulde drinkbus mee te nemen!

 

Zondag 1 mei (10u-13u): Kapoenen- en Wouterdag

Het is weer zover! De grote wouter- en kapoenendag staat weer voor de deur! Hierbij spelen we spelletjes met de kapoenen en wouters van het hele district. Dit zal doorgaan op het volgende adres: Jeugdhuis Tuitvlugt Borsbeek  ter Frans Beirenslaan 2A, 2150 Borsbeek (Fort 3). Hieronder vind je de informatie van het district Morckhoven:

Liefste leden en ouders

Op zondag 1 mei nodigen we jullie graag uit op de grote Disneydag van District Morckhoven! Hier kunnen jullie samen met jullie leeftijdsgenoten van 9 verschillende scoutsen bijeen komen om kennis te maken met verschillende Disneyfilms en de spelletjes die daar gespeeld worden. Kom alvast zelf ook verkleed als een Disneypersonage en het wordt ongetwijfeld een super leuke voormiddag! We spreken af in Fort 3 van Borsbeek bij Jeugdhuis Tuitvlugt (Frans Beirenslaan 2A) en beginnen eraan om 10u. Na allemaal leuke spelletjes en een lekkere koek en drank sluiten we hier om 13u terug af. We vragen om €2 per persoon mee te nemen.

Tot dan!! De kapoenen- en wouterleiding van Morckhoven In ’t kort: Zondag 1/05 10u-13u Jeugdhuis Tuitvlugt, Fort 3 Borsbeek, Frans Beirenslaan 2A5B €2 per persoon verkleed in Disney

 

Zondag 8 mei (9-12u): Kookvergadering

Haal je kookkunsten al maar boven want vandaag gaan we iets lekkers klaarmaken! Breng allemaal zeker een keukenschort mee en een mooie kokmuts als je deze hebt 😉 Tot dan!

 

Zondag 15 mei (9-12u): parkspel

Vandaag gaan we naar het park en spelen we vlaggenroof! Wie bouwt het mooiste kamp en welk team weet de meeste vlaggen binnen te halen? We komen het vandaag allemaal te weten!

 

 

Vrijdag 20 mei (19-21u30): gezelschapspelletjesvergadering

Vandaag spelen we allerlei soorten gezelschapspelletjes. Ben jij een competitieve kapoen of een stiekeme valsspeler, dan is deze vergadering zeker iets voor jou. Als je zelf leuke spelletjes thuis hebt liggen, neem die dan zeker mee (Bv: twister)! Tot dan!!!

 

Vrijdag 27 mei (19-21u30): filmvergadering

Voor de laatste vergadering van deze maand nodigen we jullie uit bij cinema kapoen. Neem een leuk dekentje mee en een knuffel zodat we gezellig bij elkaar kunnen zitten. We voorzien een hapje, een drankje en een fantastische film. Be there or be square.