PioniersDeugeniet

Deugeniet Pioniers september en oktober

Olaaaah hier zijn we weer met een nieuw jaar, hopelijk zonder coronaaaaaah. Wij hebben er alvast zin in, en hopen jullie allemaal terug te zien bij de overgang en ALLE vergaderingen erna. Wij beloven dat de vergaderingen van dit jaar megacool, superfantastisch, ultraspeciaal, en zoveel meer zal zijn.

 

Zondag 19 september: OVERGANG  vanaf 11u

Vandaag is onze officiële overgang!!!! Kom ALLEMAAL, want wij als nieuwe pioniers moeten ons toch wel kunnen vertegenwoordigen! En als je wil weten wie je leiding is van dit jaar, dan is het extreem noodzakelijk om te komen. Anders zit je veel te lang in die onnodige spanningen!!

Een brief met meer info over de algemene planning volgt snel!

 

Zondag 26 september: Kennismaking (9-12u)

Ja tis een standaardvergadering zoals jullie dit wel kennen. Maar we gaan het iets aangenamer maken, want zo moeilijk zal het niet zijn om elkaars namen te onthouden he. En anders moeten jullie maar wekelijks met een sticker op je hemd afkomen 😊

 

Zondag 3 oktober: Groepsvergadering (9-17u)

Wat??? Nu al een groepsvergadering??? Awel ja! Wij gaan vandaag met de hele scouts naar het Mechelse Broek! En waarom vraagt ge u af? Awel, omdat wij daar zin in hadden en dit eigenlijk al zo’n 2 jaar op de planning staat, maar door Corona nooit is kunnen doorgaan. Had ik trouwens al gezegd dat de natuur daar adembenemend kan zijn? Als je komt, kan je dit met je eigen ogen ontdekken!

Je krijgt nog een mail met de meest recente info omtrent vervoer. Neem alles mee voor een goede tocht en 3 euro! We gaan met de trein en spreken af aan Berchem Station!

Vrijdag 8 oktober: Halloweenvergadering (19u30-21u30)

Heu wat staat daar nu, halloween?? We weten het dat het veel te vroeg is hiervoor, maar wij zijn gewoon een beetje tegendraads, zo simpel is het. Plus we hebben nog een andere goede reden, die je een beetje verder vindt. Je mag verkleed komen naar deze speciale vergadering. Maar er is 1 gouden regel… Je mag leiding niet doen verschieten, want wij zijn nogal snel bang :-/

 

Zondag 17 oktober: Geen vergadering

Jullie mogen eens een zondag uitslapen. DANKU leiding!!!! Wij zijn namelijk op weekend met de leiding om heel het scoutsjaar verder in één te steken. Dus wens ons succes!

 

(vrijdag 22 oktober – DAG VAN DE JEUGDBEWEGING.

Vandaag is het een speciale dag. Jullie zijn verplicht om in jullie scouts-uniform naar school te gaan en kunnen voor één dag eens tonen hoe trots jullie zijn op jullie jeugdbeweging.)

 

Zondag 24 oktober: Wieltjesvergadering (9-12u)

Pak alles op wieltjes maar mee. Step, skateboard, hoverboard, éénwieler, auto van de bomma, ALLES MAG! Jullie kennen deze vergadering ongetwijfeld, en daarom is het dus ook echt aangeraden om te komen. Wie wint de battle of the WHEELIES??????? Kom dat zien, kom dat zien!