KapoenenDeugeniet

DEUGENIET

Heeeey, jullie nieuwe (keileuke) kapoenenleiding hier. Wij hebben kei veel zin om te beginnen aan het jaar en jullie hopelijk ook. Dussss hier is de deugeniet van september en oktober.

25 september: overgang vanaf 11u

Vandaag is het overgang. Hier zullen jullie te weten komen wie jullie nieuwe leiding is (spannenddddd)!!!! Het is ook belangrijk voor die eerste jaar kapoentjes want die moeten overgaan dit jaar! Er zijn ook altijd leuke dingen te doen en lekker eten en drinken. Zeker komen, wij hebben er kei veel zin in. 🙂

Meer info volgt!

 

2 oktober: kennismakingsvergadering + infomoment 9u tot 12u

Dit is de 1ste vergadering dus we gaan allemaal spelletjes spelen om elkaar beter te leren kennen, dingen leren over de scouts, een rondleiding op de scouts, … Dus zeker komen want het wordt super leuk!

 

9 oktober: boeren en boerinnenvergadering 9u tot 12u

Haal allemaal jullie beste boerenkledij naar boven want vandaag gaan we boeren en boerinnen zijn. We gaan heel veel leuke spelletjes spelen in dit thema en het wordt super leuk dus zeker komen!

14-16 oktober: takweekend

We gaan op weekenddddddddd!!!!!!!! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij. Want wij gaan ons dit weekend keihard amuseren. Jullie krijgen alle info nog mee met de weekendbrief. En dan komen jullie ook het thema te weten!!

Meer info volgt!

 

21 oktober

Dag van de jeugdbeweging, ga in uniform naar school!

 

23 oktober: parkspel 9 tot 12u

Vandaag gaan we naar het park!! En we gaan hier een keileuk parkspel spelen. We maken om ter beste kampen en spelen vlaggenroof!! Welk team zal winnen? Zeker komen als je kans wilt maken! 🙂

30 oktober: niks

Vandaag is het geen vergadering want de leiding is zelf of weekend. L We missen jullie nu al!

 

Voilaaaa dit is het voor de maand oktober! Wij hebben kei veel zin om jullie te zien dus tot snellll!

Groetjesssss, jullie allerbeste, leukste, coolste leiding ooit!

Vraagjes? kapoenen@xaveriusstrita.be