JonggiversDeugeniet

Deugeniet:

Welkom! Welkom bij de jogi-deugniet!

Aan alle eerstejaars: Wat fijn dat jullie zich dit jaar bij de jonggivertak aansluiten. We maken dit jaar van jullie MEGA-echt-scoutsen en nemen jullie mee op allemaal wilde avonturen.

Aan alle tweedejaars: Wat fijn om jullie weer terug te zien! Dit jaar wordt het nog leuker dan vorig jaar. Aangezien jullie nu de oudsten zijn, ligt er een GROTE verantwoordelijkheid op jullie op de eerstejaars te helpen en te tonen hoe het eraan toe gaat bij de jonggivers.

 

Zondag 25/09 vanaf 11u: OVERGANG

 

Het is weer zo ver! Het is weer groot feest, want het is de eerste dag van het nieuwe scouts jaar. Zoals ieder jaar starten we het scoutsjaar met een super MEGA gezellige OVERGANG!! Terwijl jullie dit aan het lezen zijn, weten jullie nog niet wie jullie SUPER en MEGA coole leiding gaat worden. Maar dat komen wel te weten als jullie naar de overgang komen.

Dus kom zeker af!

Aan alle eerstejaars: jullie gaan dit jaar naar een nieuwe tak en zoals we al jaar en dag doen, betekent dit dat jullie moeten overgaan (OH NEE!). Maar geen zorgen, de leiding heeft ondertussen al heel wat ervaring met COOLE constructies bouwen en weet ook hoe we het veilig houden. Het enige waar jullie zich zorgen over moeten maken, is dat jullie zeker niet vergeten kleren mee te nemen die vuil mogen worden.

 

Zondag 02/10 tussen 9u en 12u: EERSTE VERGADERING VAN HET JAAR

WOW! Het is al de eerste vergadering van het jaar!

WOW! Het is al oktober! De tijd vliegt. Voordat we het weten, is het jaar alweer om en vertrekken we op scoutskamp, JOEEPPPIIEE!

Maar daar zijn we nog niet aan toe… We zullen ons eerste focussen op elkaar beter te leren kennen en vooral jullie nieuwe leiding te leren kennen. (SPANNEND)