GiversDeugeniet

Ait. Deugeniet. Kheb deze helemaal door een ai laten maken. Das geen grap. Duuuus ik ni raar, sgwn de computer zijn flow of thought pakt.

 

Vergadering 1: groepsvergadering 5 juni 9u tot 12u

(groep mensen die plezier aan het hebben zijn)

Hallo iedereen, vandaag is het een groepsbijeenkomst. We gaan met iedereen samenkomen. Jij, de oudste, gaat een beetje leiden, maar het wordt leuk. Eerst moeten jullie allemaal je hoofd gebruiken. We gaan lopen en fietsen en omdat we geen kleren kunnen dragen omdat het moeilijk warm te houden zal zijn, kunnen we onze dierenpakken dragen. Ten tweede, jullie zijn allemaal de besten, waarom zeg je niet wat tegen je volgende ouders. Je zou kunnen zeggen hoeveel je van hen houdt en dat je niet wil dat ze zich zorgen maken over jou. Je kunt ook zeggen hoe erg je ze mist en hoe fijn het is om samen te zijn. Het zal verdrietig zijn, maar je zult ook lachen en grapjes maken. Als je in de volgende fase wilt komen, kom dan naar beneden op het veld. Veel mensen van jouw niveau zijn hier boven, maar omdat ze allemaal volwassen zijn, hoeven ze niet naar beneden te komen.

 

Vergadering 2: groepsvergadering 12 juni 9u tot 12u

(een scoutsgroep)

Ok√©, je gaat dit niet geloven, maar een hele grote. Nee, groter. Ja, dat is het. MAAR het is weer een groepsbijeenkomst want de leiding heeft het druk druk druk, examen examen examen. Als je zin hebt om iets leuks voor ons te doen, doe het! Maar nog belangrijker is dat je ervoor zorgt dat je kamergenoot en je kamergenoot haar slaap krijgt, en jij jouw slaap krijgt, en je vriend zijn slaap krijgt. Zorg ervoor dat ze allebei genoeg krijgen. Zelfs de allernieuwsten hebben moeite om ’s avonds in slaap te vallen. Je moet naar boven, en dan naar boven, en zelfs daarna moet je nog wakker blijven om te profiteren van de gratis WiFi en al die slimme kleine tv’s met geweldig beeld.

neem mee: handdoek, waterpistool, sponzen, spuitjes, kledij die nat mag worden en waar verf op mag komen.